Saturday 3 March 2012

Guardiola: "Za neuspjeh nećemo okriviti suce"

Strateg Barcelone Pep Guardiola je u razgovoru s novinarima jasno istaknuo da ukoliko završe na drugom mjestu u prvenstvu za svoj neuspjeh neće okriviti suce te da će sami preuzeti potpunu odgovornost za ostvaren rezultat.
Slika 1 od 1.

Pep Guardiola je jasno dao do znanja da ukoliko ne obrane naslov prvaka Španjolske, što je vrlo izvjesno, neće tražiti odgovornost nikog doli samih sebe.
Pred naredno kolo, Barcelona je u zaostatku od deset bodova u odnosu na Real Madrid, a po svemu sudeći trebalo bi se dogoditi pravo čudo da Mourinhovipuleni ispuste stečenu prednost, stoga su se u Barceloni "pripremili" na takav scenarij.
"Ako na kraju ne budemo prvi, nećemo kriviti suce ili bilo koga drugog. Jedini zaključak će biti da nismo uspjeli" poručio je Guardiola koji još uvijek nije definirao svoj status za sljedeću sezonu.
Iako je ostavio malu mogućnost, Španjolac sumnja u mogućnost obrane titule:"Zaista su male šanse da završimo prvi. Osvojili smo 13 od posljednjih 16 titula i nastavit ćemo se boriti, ali razlika je ipak prevelika i bit jako teško sustići Madriđane."
Barcelona će susret sa Sporting Gijonom morati odraditi bez najboljeg igrača današnjice Lea Messija, a što očekivati ne zna ni Guardiola: "U posljednjih 15 do 20 metara on je najbolji na svijetu, međutim on je prvi i kada smo pod pritiskom. Bit će zanimljivo vidjeti kako ćemo reagirati bez njega."

No comments:

Post a Comment